Sevdiğize En Güzel Hediye: Farklı bir diploma :)  

Konu : | | |

Diploma

Bazen sözler anlamsızlaşır, etkisizleşir. O denli büyük bir duygu yoğunluğu içindesinizdir ki bu duyguyu anlatmaya kelimelerin yetmeyeceğini düşünürsünüz.
Yapabilenler şiir yazarlar, yazamayanlar ise türlü el ve mimik hareketleri ile duygusunu dışa vurmaya çalışır.

Haliyle bu tür duyguları ya Anne-Babanıza ya da eşinize karşı hissedersiniz. Ağzınızı yormadan, daha önemlisi karşınızdakinin de konuşmasına izin vermeyecek kadar etkili bir biçimde ona hitap edip, arzuladığınız cevabı onun gözlerinden okumak istersiniz.

Gözlerde oluşup kalbe doğru ılık ılık akan bir sevgi ararsınız muhattabınız aracılığıyla.

İşte bu isteğinizi gerçekleştirecek bir kaç adet belge sunuyorum sizlere...


1) O gün çok mutlusun ve eşine bir güzellik yapmak istiyorsun. Mutluluğunu onunla paylaşmak, daha da büyütmek istiyorsun ama kelimelerin saf duygularını kirletmesini istemiyorsun. İşte bu durumda aşağıdaki Vefakar eş diplomasını doldurup ona hediye ediyorsun ve sonuçlarını izliyorsun. Bir dene istersen...

DAHA BÜYÜK BOYUTTA GÖRMEK İÇİN RESMİN ÜZERİNE TIKLAYIN...

Vefakar eş diploması



2) Veee artık beklediğiniz gün geldi. Mini mini bir bebeğiniz oldu. Eşinize vereceğiniz güzel bir hediye sunuyorum sizlere. Belki o ana dair bir çok şey unutulup gidebilir ama aşağıdaki beratı asla unutmayacak sürekli saklayacaktır.

DAHA BÜYÜK BOYUTTA GÖRMEK İÇİN RESMİN ÜZERİNE TIKLAYIN...

Annelik Beratı



3) Eşlerden biri diğerini kırdı ve özür dilemek istiyor. Ama konuşmakta zorlanıyor, başka bir yol arıyor. Aşağıdaki af evrakı sanırsam etkili bir özür dileme yöntemi olsa gerek. Ne dersiniz.


DAHA BÜYÜK BOYUTTA GÖRMEK İÇİN RESMİN ÜZERİNE TIKLAYIN...

Af Kağıdı



işte sizlere 3 adet diploma. Onları sevindirmeye dersiniz?

3 yorum

Çok hoş ama bence bunlardan birincisi 20 yıllık bir evlilikten sonra verilmeli. Vefakarlık ancak o kadar zamandan sonra anlaşılır. Şimdiden yalakalık yapmaya gerek yok :) Bu arada "Aile Resliği" makamıda pek hoş olmuş hani.

eşinizden fedakarlık bekliyoksanız önce kendiniz fedakar davranın.saygı bekliyorsanız saygılı olun.empati yapın hayırlı sonuç alın.reislik gönul yapma iledir.dayak atmakla değil.yarın özur dilemektense bugün özürsüz olun

bunlar görünüşte bi kağıt parçası olsada mana yönüyle çok değerli şeyler olsa gerek orjinal de bi fikir.Ama önemli olan bu kağıtlara yazdıklarınızın ne kadar kalıcı ve gerçekçi olduğu mesela( annelik beratı) söylenen verilen değerin hayatta bi yaptırımı yoksa hiç manası kalmaz.....

Yorum Gönder

haftanın fotoğrafı
yetim
haftanın sözü

Üyelikler



Personal Blogs - BlogCatalog Blog Directory

Add to Technorati Favorites

TopOfBlogs

Web İstatistikleri

Website Statistics
web counter
haftanın videosu
haftanın parçası

İnternette Cinsel İstismara , Şiddete "HAYIR"

Lale

Son Yazılarım

Subscribe Now: Feed Icon

Son Yorumlar